Les famílies interessades en conèixer la nostra escola poden demanar una visita personalitzada amb el Director Pedagògic de l’Escola trucant al 93 755 65 50 o podeu enviar un correu electrònic a secretaria@escolameritxell.org.

L’Escola Meritxell obre les aules a totes les famílies que vulgueu conèixer i viure personalment com entenem l’educació dels infants i adolescents que gaudeixen el seu dia a dia amb nosaltres.

Us convidem a gaudir d’una experiència única que us transportarà a la infantesa per viure en primera persona com són els nostres mètodes d’aprenentatge, com són els i les nostres mestres, en quin espai viurà les seves millors experiències el vostre fill o la vostra filla.

En definitiva, volem que visqueu de primera mà l’escola abans que els vostres fills, en el que serà, de ben segur, l’inici d’un gran viatge.

Jornada d’Aules Obertes

Les Jornades d’Aules Obertes per a Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat es duran a terme el dissabte 5 de març de 2022 de 9h a 13h.

– S’haurà de reservar preferiblement hora prèvia trucant al telèfon de Secretaria de l’Escola 93 755 65 50.

– Podeu escollir l’hora que us vagi millor.

– El nombre màxim de persones que poden assitir és de 4 per familia. 

– En el cas que es produís algun canvi per motius sanitaris o si s’omplís alguna franja horaria ens posaríem en contacte amb vosaltres a l’email i/o al telèfon que ens heu deixat al formulari.

També podeu demanar cita per tenir una visita personalitzada (online o presencial) amb el Director Pedagògic de l’Escola al 93 755 65 50 o a secretaria@escolameritxell.org

Us convidem a veure el Tour Virtual on veureu totes les instal·lacions de l’escola.


Calendari de Preinscripció curs 2022-23

• Educació Infantil i Primària: del 7 al 21 de març de 2022

Enllaç preinscripció Infantil.

Enllaç preinscripció Primària.

• ESO: del 9 al 21 de març de 2022

Enllaç preinscripció ESO.

 Batxillerat: Preinscripcions obertes permanentment. Per presentar la sol·licitud podeu fer una pre reserva trucant al 937 556 550 o enviant un email a secretaria@escolameritxell.org.

Publicació de l’oferta inicial de places per la preinscripció del curs 2022-23.
Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional.
Publicació de la llista amb puntuació, resoltes les reclamacions.
El 1.013 ha estat el número de desempat a la preinscripció escolar 2022-23, amb què s’ordenaran a partir d’ara les llistes de preinscripcions empatades en punts.
Publicació de la llista ordenada.
Alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició.
Alumnes preinscrits al centre.
Llista d’espera.


Calendari de Matrícula curs 2022-23

Infantil: del 20 al 28 de juny de 2022

Primària: del 20 al 28 de juny de 2022

ESO: del 20 al 28 de juny de 2022

• Batxillerat: obertes permanentment.

Recordeu que en cas de no poder assistir a les Jornades d’Aules Obertes, podeu demanar entrevista amb el Director Pedagògic de l’Escola, qui us atendrà personalment, trucant al 93 755 65 50 o podeu enviar un correu electrònic a secretaria@escolameritxell.org