Les famílies interessades en conèixer la nostra escola poden demanar una visita personalitzada amb el Director Pedagògic de l’Escola trucant al 93 755 65 50 o podeu enviar un correu electrònic a secretaria@escolameritxell.org.

L’Escola Meritxell obre les aules a totes les famílies que vulgueu conèixer i viure personalment com entenem l’educació dels infants i adolescents que gaudeixen el seu dia a dia amb nosaltres.

Us convidem a gaudir d’una experiència única que us transportarà a la infantesa per viure en primera persona com són els nostres mètodes d’aprenentatge, com són els i les nostres mestres, en quin espai viurà les seves millors experiències el vostre fill o la vostra filla.

En definitiva, volem que visqueu de primera mà l’escola abans que els vostres fills, en el que serà, de ben segur, l’inici d’un gran viatge.

Jornada d’Aules Obertes

Les Jornades d’Aules Obertes tenen lloc durant el mes de febrer però si voleu sempre podeu demana una visita personalitzada a l’escola presencial o virtual.

Demaneu cita per tenir una visita personalitzada amb el Director Pedagògic de l’Escola al 93 755 65 50 o a secretaria@escolameritxell.org

També podeu veure el Tour Virtual on veureu totes les instal·lacions de l’escola.


Calendari de Preinscripció curs 2022-23

US INFORMAREM DE LES DATES QUAN SIGUIN PUBLICADES PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

• Educació Infantil i Primària:

• ESO:

• Batxillerat:


Calendari de Matrícula curs 2022-23

US INFORMAREM DE LES DATES QUAN SIGUIN PUBLICADES PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

• Infantil:

• Primària:

• ESO:

• Batxillerat: obertes permanentment.

Recordeu que en cas de no poder assistir a les Jornades d’Aules Obertes, podeu demanar entrevista amb el Director Pedagògic de l’Escola, qui us atendrà personalment, trucant al 93 755 65 50 o podeu enviar un correu electrònic a secretaria@escolameritxell.org