Back

Preguntes més freqüents a l'Escola Meritxell

Gràcies pel seu interès en el nostre Projecte Educatiu de Centre (PEC). Ens complau poder oferir-li una visió completa i detallada dels nostres objectius educatius i metodologies de treball. Podrà consultar el document complet clicant l’enllaç Projecte Educatiu de Centre (PEC) de la nostra pàgina web. 

Aquest document inclou informació essencial sobre la nostra filosofia educativa, els programes en curs i els compromisos ètics i socials que promovem dins de la nostra comunitat educativa. Encoratgem  tothom a fer una lectura d’aquest document per comprendre millor quina és la nostra metodologia de treball per assolir l’excel·lència educativa i personal dels nostres alumnes. 

Per a qualsevol consulta addicional o per comentar aspectes específics del nostre projecte, no dubti a contactar amb nosaltres directament. Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte. 

Gràcies pel seu interès en el procés d’admissió al nostre centre. Per tal d’estar al corrent de les darreres actualitzacions, incloent-hi les dates clau i les publicacions de les llistes d’admesos, li suggerim que accedeixi a l’apartat  Jornada d’Aules Obertes de la nostra pàgina web, on podrà consultar totes les novetats del procés d’admissió. 

Gràcies per l’interès a conèixer el nostre centre i visitar les nostres instal·lacions. Per concertar una entrevista, pot contactar directament amb la Secretaria de l’escola, a través de qualsevol dels següents mitjans: 

Correu electrònic: enviant un correu a secretaria@escolameritxell.org amb les dades de contacte i preferències de dates i horaris. 

Telèfon: trucant directament al telèfon 937556550. El nostre personal de Secretaria l’ajudarà a trobar una data que s’adapti a la seva agenda.  

Esperem tenir l’ocasió de donar-li la benvinguda personalment. No dubti a contactar-nos per a qualsevol dubte o informació addicional que pugui necessitar.

A l’enllaç Tràmits en línia trobarà un bon nombre de documents, en format de descàrrega o sol·licitud,  que li poden ser d’utilitat. En el supòsit que no localitzi el que necessita, sempre podrà demanar-lo a l’adreça de correu electrònic secretaria@escolameritxell.org, i l’hi farem arribar. 

Per coneixer la disponibilitat de places en un curs concret pot contactar directament amb la Secretaria de l’escola a través de qualsevol dels següents mitjans: 

Correu electrònic: enviant un correu a secretaria@escolameritxell.org amb el curs d’interès. 

Telèfon: trucant directament al telèfon 937556550. 

Agraïm el seu interès a conèixer les tarifes dels serveis que oferim.  A l’enllaç Informació sobre Quotes trobarà informació detallada sobre les quotes de la nostra escola. A més, pot ser-li útil consultar el nostre Projecte Educatiu de Centre (PEC), que inclou informació rellevant sobre la nostra filosofia educativa i la seva implementació. Gràcies per la seva consulta. 

Agraïm el seu interès per conèixer els idiomes que utilitzem en la nostra institució educativa. Per a una informació completa sobre la política lingüística del centre, incloent-hi els detalls del nostre Projecte Educatiu de Centre (PEC), li suggerim visitar l’enllaç Projecte Educatiu de Centre (PEC).  

A més, si desitja informació específica sobre l’ensenyament de l’anglès a la nostra escola, pot consultar la secció que hi tenim dedicada l’Anglès a l’Escola, on trobarà un major detall sobre els mètodes d’ensenyament, els nivells que oferim i les activitats específiques que promovem per fomentar l’ús de l’anglès entre els nostres estudiants. 

Esperem que aquesta informació li sigui de gran utilitat i quedem a la seva disposició per a qualsevol altra consulta o aclariment que pugui necessitar. 

Gràcies per mostrar interès a formar part del nostre equip. Si està buscant l’oportunitat per unir-se a nosaltres, li recomanem que ompli el formulari que trobarà a la nostra secció  Treballa amb Nosaltres. 

A través d’aquest formulari, podrà fer-nos arribar les seves dades personals i professionals. Aquesta és la manera més àgil i efectiva per entrar a formar part de la nostra base de dades de candidats. Si sorgís una oportunitat que encaixi amb el seu perfil, ens posaríem en contacte amb vostè directament. 

Agrairem que ompli el formulari amb la informació més rellevant i al més detallada possible. Busquem professionals qualificats i apassionats per l’educació. Per a qualsevol consulta addicional, no dubti a contactar-nos.