Back

Què és CIC Escola d’Idiomes Mataró – Escola Meritxell


L’Escola Meritxell té un projecte propi d’aprenentatge de l’anglès però amb la nostra voluntat de cercar sempre l’excelència, tenim un acord de col.laboració amb la Institució Cultural del CIC, amb el clar i decidit propòsit d’oferir una oferta de qualitat en l’ensenyament d’idiomes a la comarca i ajudar als alumnes de l’escola, i a tothom que ho necessiti, a millorar el seu anglès.

L’objectiu conjunt és aconseguir que CIC Escola d’Idiomes Mataró – Escola Meritxell esdevingui i es consolidi com un referent de prestigi a tot el Maresme.

CIC Escola d’Idiomes està avalada pels més de 50 anys dedicats a l’organització de cursos d’idiomes. CIC Escola d’Idiomes forma el professorat de manera contínua, amb un estil i metodologia propis, posant especial èmfasi en les noves tecnologies (web tools 2.0) que s’utilitzen a l’aula.

L’alumnat, gràcies al seguiment personalitzat de l’equip de coordinació de CIC i de l’Escola Meritxell, té garantit el màxim progrés en el seu aprenentatge. Els resultats ho demostren: el 100% dels alumnes Meritxell ha superat els exàmens del FIRST i també el 100% el del CAE.

Objectius del CIC


1/ Fer perdre la por al “desconegut”. Un nou idioma amb la seva càrrega de diferències a tots els nivells pot fer por fins al punt de bloquejar a un estudiant. Introduirem progressivament l’idioma amb exercicis i materials molt diversos. L’objectiu és que l’estudiant “s’hi trobi de gust” en un context lingüístic diferent.

2/ L’adquisició de competències i habilitats lingüístiques. L’estudiant ha de demostrar un progrés constant en la seva expressió i comprensió orals i escrites, tant per a poder desenvolupar-se sense problemes en l’entorn de la seva llengua d’aprenentatge, com per assolir els màxims nivells de competències definits en el Marc Europeu de Competències Lingüístiques, i poder presentar-se als exàmens oficials.

Qui i què es pot estudiar al CIC


Oferim cursos des d’Infantil fins a adults.

CIC anglès Escola Meritxell de Mataró

D’Infantil a 4t de Primària fem servir material dissenyat exclusivament pels professionals del CIC. Es tracta de cursos que combinen música, contes, manualitats i dinàmiques que van enfocades a entendre l’idioma.

De 5è de Primària a 2n de Batxillerat els grups es formen en funció de l’edat i el nivell. La nostra metodologia es basa en la comunicació, en els bons hàbits de treball tant dins com a fora de classe i l’utilització de les noves tecnologies.

Pels adults oferim cursos al vespre. El temari s’adapta a les necessitats de cada grup i s’adrecen a millorar les habilitats comunicatives de l’alumne.

Podeu consultar el catàleg dels cursos d’anglès que trobareu més abaix per a més detall.

Estades lingüístiques i Colònies en anglès a Catalunya


• Programes d’immersió lingüística arreu del món per a joves i adults. Des d’un trimestre fins a un any acadèmic.

• Organitzem colònies en anglès a Catalunya per a nens de 6 a 15 anys. Les estades són d’1 a 3 setmanes i, a més d’aprendre anglès, tenen activitats de lleure, d’esports i jocs de nit.

• Estades de 2 a 10 setmanes a USA, Canadà, Regne Unit o Irlanda per a joves de 8 a 19 anys, en grup i amb monitor.

• Cursos especialitzats (tallers, campaments, voluntariat, rutes …) a l’estranger per els joves de 10 a 19 anys més autònoms.

• Per a adults i joves a partir de 16 anys oferim programes individuals o en petits grups a partir d’una setmana de durada.

Podeu descarregar-vos el catàleg de les estades lingüístiques.


“Parlar” un idioma és molt més que dominar perfectament una estructura lingüística diferent:

és també, comunicar emocions, sentiments, valors. El desig de l’Escola és que els nostres estudiants parlin.


Cursos Intensius d’Anglès – Estiu 2024

  • Cursos per a juniors i joves
  • Cursos per a adults

Dates de matriculació: del 2 d’abril al 2 de juny.

Més informació al catàleg dels cursos.

Catàleg – Informació Cursos Intensius d’Anglès – Estiu 2024
Full d’inscripció.