Back

CLUB DE DISSENY 3D I REALITAT VIRTUAL 1r a 4t d’ESO

Dimecres de 17 a 18:30h.

Preu: 522€ (9 mesos).

Activitat impartida en anglès que potencia les competències espacial i descriptiva dissenyant en 3D, així com l’ús d’eines molt motivadores per presentar projectes amb prototips virtuals, amb tècniques de Realitat Virtual i Augmentada.

A l’àmbit de Disseny 3D es fa servir l’eina TinkerCAD d’Autodesk, a on treballant per projectes, l’alumnat s’endinsa en la creació de geometries i volumetries complexes, utilitzant tècniques de disseny de cara a imprimir físicament en 3D.

Sens dubte, l’alumnat més artista i estètic en gaudeix molt, ja que té la possibilitat de presentar projectes amb eines molt visuals i escenaris molt rics, comunicant les seves millors idees i plantejaments.

Monitors: Ignite Serious Play.

DISSENY DE MODA, PATRONATGE I COSTURA Grup I de 1r a 4t d’ESO

Dimarts de 17 a 18:30h.

Preu: 335€ (9 mesos).

Si t’agrada el disseny i la moda, t’oferim la possibilitat d’aprendre tècniques de disseny, patronatge i costura de la mà de professionals. Treballarem la moda des d’una perspectiva inclusiva i sostenible. L’alumnat s’endinsarà al món de la moda a través reptes grupals i reals: Farem vestuari teatre, músics i esportistes, dissenyarem complements, crearem peces de roba… I molt més!

Monitors: Marta López i Rut Bertran.

Període d’inscripcions: del 22 de juny a les 20:00 hores fins el 6 de juliol a les 20:00 hores.  Accés al formulari

Places limitades!