NOTÍCIES

  • -

  • 0

Reconeixement del Club Atlètic Laietània a l?Escola Meritxell

 

 

El passat dissabte, 29 de novembre, el Centre Atlètic Laietània va celebrar l’edició d’enguany del Sopar d’Atletes, al que va ser convidada l’Escola Meritxell.

En el decurs de la vetllada, el President de l’entitat, Sr. Carmel Comeron,  va lliurar una placa commemorativa a la nostra Directora, Sra. Mª Antònia Cobo, en reconeixement als nostres 30 anys d’aportació d’atletes al club.

L’acte va comptar també amb altres personalitats de la nostra ciutat.

Source: New feed

Compartir:

  • -

Reconeixement del Club Atlètic Laietània a l?Escola Meritxell

 

 

El passat dissabte, 29 de novembre, el Centre Atlètic Laietània va celebrar l’edició d’enguany del Sopar d’Atletes, al que va ser convidada l’Escola Meritxell.

En el decurs de la vetllada, el President de l’entitat, Sr. Carmel Comeron,  va lliurar una placa commemorativa a la nostra Directora, Sra. Mª Antònia Cobo, en reconeixement als nostres 30 anys d’aportació d’atletes al club.

L’acte va comptar també amb altres personalitats de la nostra ciutat.

Compartir:

  • -

L’Escola Meritxell amb la Marató de TV3

Cliqueu aquí per obtenir més informació

Instruccions per a Infantil

Compartir:

  • -

Casal d’Estiu 2014

Ens acostem a l’època entranyable  del Nadal, i no volem deixar passar més temps sense fer-vos un resum del que va ser el nostre darrer Casal d’Estiu.

Amb un clar fil conductor –“Un món de jocs”-, el Casal endegà el passat 25 de juny, amb un munt de reptes per als alumnes que van voler gaudir de les activitats engrescadores que es van programar. Fins al dia 18 de juliol, els jocs van anat omplint l’agenda estiuenca de tots aquells que hi van participar.

Jocs amb música, sensorials, motrius, de taula, d’aigua, de pistes, de nit, de presentació, gimcanes, activitats de cuina, manualitats, nit a l’escola i moltes coses més, van estar pensades i organitzades per l’equip del Casal (professors de l’escola i del CIC) per fer d’aquest Casal una experiència realment inoblidable.

Aquest any vam comptar amb l’ajut d’ARTIJOCS, empresa especialitzada en el món dels jocs. Durant dues jornades, el personal d’aquesta firma va impartir sessions de jocs cooperatius, tant de taula com dinàmics, que van entusiasmar als nostres alumnes, i gràcies als quals van poder descobrir el valor de la cooperació.

Vam poder gaudir també d’un taller de màgia,  a càrrec de l’Escola de Màgia de Barcelona. Un cop que els nostres alumnes van trobar les pistes màgiques que se’ls va proposar, la maga Anay i els seus ajudants van arribar al Casal per ensenyar als nostres alumnes tot un seguit de trucs, que els van permetre, més tard, obtenir el diploma de mag. I si això va ser genial,  la sessió de màgia, amb motiu de la cloenda del Casal, va ser del tot extraordinària. Els nens i nens van esdevenir, durant una estona, veritables ajudants de la maga Anay. El colofó final el va posar  un espectacular número de levitació, que va protagonitzar una mare.

Enguany tampoc va faltar la “nit a l’escola”, activitat que és sempre molt esperada pels nostres infants. Aquesta jornada nocturna els va permetre experimentar noves vivències al voltant d’activitats lúdiques nocturnes, en el marc incomparable que ofereix la nostra escola. Al matí, i després d’haver compartit una nit al gimnàs,  el nostre cuiner, en Massimo, ens va delectar amb un  esmorzar que va carregar les piles de tothom.

Cada divendres, per acomiadar una setmana fantàstica,  alumnes i professorat compartíem i gaudíem d’una festa d’inflables aquàtics.

La sessió de màgia, l’entrega de records, els inflables aquàtics i el canó d’escuma de  l’últim dia, van posar punt i final al Casal d’Estiu 2014.

Des d’aquí, volem agrair molt sincerament la confiança que pares i mares van depositar en el nostre equip de professionals, fet que ens omple de joia i ens encoratja a seguir treballant en una millora constant de la nostra oferta.

I com no podia ser d’una altra manera, volem donar les gràcies, de manera especialment efusiva, a tots els nostres alumnes per la seva il·lusió i actitud participativa en totes i cadascuna de les activitats programades, i pels seus somriures, que van ser el millor regal amb què ens podien obsequiar.

En aquesta ocasió, hem preparat, a més,  un recull d’imatges que us podeu descarregar de l’apartat “àlbums”, que trobareu a la intranet de l’escola.

Moltes gràcies a tothom!

L’equip del Casal d’Estiu 2014 de l’Escola Meritxell

Compartir:

  • -

Cicle de Conferències AMiPA

En el marc del cicle de conferències programades per l’AMiPA, l’Escola acollirà, el proper 26 de novembre, la xerrada “COM AJUDAR ELS FILLS A ESTUDIAR (i fer la feina del col·le!)”, a càrrec de  Juanjo Fernández, Llicenciat en Filosofia i Lletres, professor de diverses matèries al llarg de 18 anys, consultor pedagògic, autor de diversos articles i obres,  i conferenciant.

Us hi esperem!

Compartir:

  • -

La Castanyada

Compartir:

  • -

Festa de Haloween

Compartir:

  • -

Visita al Parc Natural del Montseny

           

 

El dimecres dia 22 d’octubre, els nens i nenes de Cicle Mitjà vam anar d’excursió al Parc Natural del Montseny, on vam poder observar la natura de molt a prop i estudiar els ecosistemes i el medi físic.

Durant la increïble passejada que vam fer pels voltants, vam tenir l’oportunitat de descobrir i gaudir de les diferents tonalitats amb què ens regala la tardor.

La sortida ens va permetre aprendre moltes coses interessants, sobretot que el Montseny és l’únic dels nostres parcs que té tanta diversitat de boscos, fet que el converteix en el veritable pulmó de Catalunya.

Us animem a visitar-lo. És un lloc meravellós!

Compartir:

  • -

Cuines del món a l’escola – La Xina

Els primers referents tangibles relacionats amb la cuina xinesa  pertanyen  a  uns 5000 anys a. C. Es tracta de restes de forns, estris per cuinar o ceràmiques de dibuixos. En concret, un dels estris trobats consistia en tres recipients acassolats, units entre si, que permetia la cocció de tres plats diferents alhora. Aquest instrument  deixa palesa  l’astúcia i gran destresa culinària del poble xinès.

1500 a.C., en determinades zones de la Xina, ja es coneixien  gairebé  els mateixos aliments que conformen la base de l’actual cuina xinesa, en especial els  cereals, els llegums, les verdures-carbasses, cogombres, carbassons-  o les carns d’ànec i de porc.

Anys més tard, el descobriment dels metalls –del coure, fonamentalment- va permetre el naixement d’una nova artesania i la creació de nous atuells, que van perfeccionar, però no canviar, la manera de coure i de cuinar.

En alguns dels llibres xinesos antics -no específicament culinaris- ja es feia referència a la importància de l’alimentació.

Confuci, 500 anys a.C., escrigué: “L’home no menjarà l’arròs malmès per la intempèrie ni res que s’hagi desnaturalitzat o hagi perdut el color. No menjarà cap aliment ni massa cuit ni massa poc cuit ni tampoc productes que no siguin de la temporada. No menjarà aliments mal tallats i consumirà carn de manera moderada…”  Aquest text és d’una prodigiosa modernitat, fins al punt que podria formar part  del pròleg de qualsevol llibre de cuina actual.

Compartir:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Aceptar

ACEPTAR
Aviso de cookies